L’Aeroport de Barcelona-el Prat tanca gener amb un 5% més de passatgers

Els usuaris internacionals no de la Unió Europea segueixen sent els que més creixen, aquesta vegada en un 16,9%.
L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha iniciat l'any com va acabar el passat, amb un nou creixement de passatgers. Un 5,2% més d'usuaris van passar pel Prat durant el mes de gener -habitualment un dels més fluixos de l'any-, superant els dos milions, en concret, 2.100.661.

Seguint la tònica dels passats mesos, els passatgers internacionals no UE van ser els que més van créixer amb un 16,9%, destacant els intercontinentals que també ho van fer en el mateix percentatge, un 16,9%. Els usuaris de vols UE van augmentar en un 10,2%, mentre que els nacionals van disminuir un 6,7%. Pel que fa a les operacions, destaca el lleu augment del 0,3% interanual, una circumstància que no es donava des de l'agost de 2012. En total van ser 18.364 moviments d'aterratge i enlairament. Finalment, la càrrega aèria continua creixent també aquest inici d'any: Aquest mes ho ha fet en un 3,8% més que en el 2013, movent 7.933.236 kg de mercaderies. Destaca la càrrega amb origen/destinació internacional no UE, que manté el seu creixement, en aquest cas del 9,8%.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix