L’Aeroport Barcelona-el Prat rep més de 30 visites institucionals i empresarials

Més de 250 estudiants van visitar la instal·lació aeroportuària durant el 2013.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat, com a infraestructura de referència a tot el món, desperta interès en empreses i institucions nacionals i internacionals que van participar en aquest programa de visites per conèixer de primera mà les seves instal·lacions i funcionament intern. En aquest context es van realitzar 31 visites institucionals amb un total de 476 participants entre els quals destaquen delegacions d'aeroports com el de Shenzhen, Sao Paulo, El Paso i el Nepal.

A l'aeroport barceloní es van dur a terme 10 visites amb universitats a les quals van assistir 252 estudiants. Aquestes rutes pedagògiques s'adapten en cada ocasió a l'edat, necessitats i interessos del grup.

En total més de 8.100 persones van visitar els aeroports catalans d'AENA durant el 2013 en el marc de les rutes organitzades per acostar el món de l'aviació i familiaritzar la societat amb el transport aeri i la seva gestió.

Redacció / Foto: Aeroport Barcelona-el Prat (Comunicació)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix