Avui es clou la campanya de cooperació ‘Som Aigua’

Coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides es farà una pintada col·lectiva d’un mur a Sant Boi de Llobregat.
Les Termes Romanes de la localitat baixllobregatina seran escenari d’aquesta acció col·lectiva que posarà el punt final a la campanya de conscienciació 'Som aigua' organitzada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Enginyeria sense Fronteres i l'Ajuntament. Una pintada que coincidirà amb el Dia Mundial de les Zones Humides i que reclamarà mesures per afavorir l'accés universal a l'aigua i al sanejament.

El grup d'artistes "Art en Massa" de l'Escola Massanes encapçalarà l'acció, en la qual participaran alumnes d'escoles del municipi que han pres part en diversos tallers i altres activitats d'aquest projecte. Al llarg d'aquesta setmana, el grup de l'Escola Massanes també està pintant amb motius al·lusius a l'aigua altres tres murals de la ciutat, concretament a la plaça de l'Ajuntament, davant del Mercat de la Muntanyeta i davant de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Activitats
També està prevista una xocolatada popular ecològica i de comerç just, una visita teatralitzada a les Termes Romanes (per donar a conèixer el model de gestió de l'aigua dels nostres avantpassats), la visita dels altres tres murals i l'esmentada pintada col·lectiva. A més es presentarà el vídeo "Memòria líquida", amb testimonis de persones grans de la ciutat que han viscut experiències de manca d'accés a l'aigua. Les activitats tindran lloc entre les 10 i les 14 hores.

La campanya, que s'ha dut a Sant Boi amb caràcter de prova pilot, ha adreçat nombroses activitats a tot tipus de públic des de mitjans de novembre.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix