Carlota Dobaño, nova membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya

La pratenca, la més jove de la història d'aquesta institució, ha destacat en la investigació de la vacunació contra la malària.
Carlota Dobaño ha ingressat avui a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC), esdevenint així la membre més jove de la història d'aquesta institució. La pratenca és investigadora científica del Centre d'Investigació en alut Internacional de Barcelona (CRESIB) i es va llicenciar en Farmàcia per la Universitat de Barcelona l'any 1992.

Ha destacat per les seves investigacions sobre la malaltia de la malària i la seva vacunació. Actualment coordina un consorci internacional que té com a objectiu definir el mecanisme d'acció de la vacuna candidata a malària RTS,S. Ha publicat més de 55 treballs d'investigació en revistes científiques i fent presentacions en nombrosos congressos arreu del món.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix