Llum verda per al tercer ambulatori de Viladecans

El nou equipament sanitari, aturat des de feia gairebé tres anys, començarà a construir-se al febrer.
La Generalitat de Catalunya iniciarà al pròxim mes de febrer les obres del tercer Centre d’Atenció Primària (CAP) de Viladecans, gairebé tres anys després que l’Ajunta­ment li concedís la llicència d’obra per construir l’equipament sanitari (abril del 2011). L’equipament, de 2.763 metres quadrats, es construirà al costat del parc de la Torre-roja amb plata baixa i dues plantes. A més de l’atenció primària, el nou CAP acollirà els serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva i els serveis de salut mental, que ara es presten a Gavà. A banda, el conseller de Salut, Boi Ruiz, ha anunciat avui en reposta a una pregunta al Parlament de Catalunya que la conselleria està valorant la possibilitat de concentrar tots els serveis pediàtrics del municipi en aquest CAP.

L’alcalde Carles Ruiz s’ha mostrat satisfet perquè “un projecte tan necessari es faci realitat, tot i el retard amb què arriba”. Amés, ha assenyalat que seguirà treballant perquè es realitzi l’ampliació de l’hospital, també aturada: “Seguirem lluitant per aconseguir que la Generalitat financi l’ampliació de l’Hospital, que està planificada i que és molt important per atendre les necessitats sanitàries d’una població de prop de 200.000 habitants. El Govern ha d’entendre que governar és prioritzar i la sanitat i l’educació són bàsiques”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix