“Castelldefels és casa teva, cuida-la”, nova campanya cívica

El consistori la presentarà aquest dilluns amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la necessitat de ser respectuós amb la via pública.
Aquest pròxim dilluns, a partir de les 13 hores i a la plaça de l’Esglèsia, l’Ajuntament de Castelldefels presentarà una nova campanya cívica encaminada a conscienciar a la ciutadania de la necessitat de ser respectuosos amb la via pública que compartim tots. Sota l'eslògan "Castelldefels és casa teva, cuida-la”, insisteix en el fet que el municipi és l'espai comú de tots els castelldefelencs, el que tots comparteixen, el que volen, i el que han de mantenir en bon estat. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; del regidor de Via Pública, David Solé; del regidor de Polítiques d'Estalvi i Sostenibilitat, Santiago Barona, i del regidor de Manteniment de la Via Pública, Marc Soler.

Una sala d'estar
La campanya vol ser molt visitual i per la qual cosa es col·locarà una sala d'estar en espais públics de la ciutat (del 20 al 25 de gener). Aquesta inclourà mobiliari, acompanyat d'una lona que simularà la paret d'una casa. L'objectiu és que els ciutadans que ho desitgin puguin fotografiar-se en aquella sala d'estar i que comparteixin les seves fotos a les xarxes socials, per potenciar l'impacte de la campanya. La campanya, a més, va acompanyada de diferents elements d'imatge que es podran veure a la via pública i en els mitjans de comunicació municipals que recorden les actituds incíviques que hem d'evitar, i que ens informen dels diners que gasta el municipi anualment en reparar els actes incívics i vandàlics.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
201

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix