L’estació de RENFE de Sant Feliu de Llobregat tindrà dos ascensors

L’actuació de Rodalies de Catalunya té com a l’objectiu millorar la seguretat i l’accessibilitat a les estacions.
Rodalies de Catalunya ha confirmat que instal·larà un parell d’ascensors a l’estació de tren de Sant Feliu de Llobregat i prolongarà les andanes amb l’objectiu de millorar la seguretat i les condicions d’accessibilitat de les persones usuàries del servei.

L’acció s’inclou en el Pla Especial d’Actuació de Rodalies 2013-2016 que preveu dur a terme diferents obres d’inversió moderada per millorar tant el conjunt de la infraestructura ferroviària com els edificis de la xarxa de Rodalies arreu de Catalunya. En el cas de l’actuació a Sant Feliu, que en el document de prioritats es reconeix com a una solució provisional, es preveu que aquest any es faci la redacció del projecte i que l’any 2015 s’executi l’obra. Aquestes millores són una demanda ciutadana que l’Ajuntament ha traslladat en les diferents reunions mantingudes tant amb ADIF com amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Reivindicació del soterrament
L’Ajuntament de Sant Feliu continuarà encapçalant la reivindicació del soterrament a la ciutat i exigint el compromís a l’Estat i a la Generalitat per tirar endavant el projecte. L'Ajuntament considera el soterrament imprescindible per a la seguretat dels milers de ciutadans i ciutadanes que travessen el pas a nivell cada dia. Entre les últimes accions dutes a terme destaca la presentació a l’octubre de 2013 per part de la Junta de Portaveus (ICV-EUiA-ISF, PSC, CiU i PP), amb el suport d'ERC, d’una moció al Congrés dels Diputats per incloure el soterrament en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2014.

Redacció / Foto: Trenscat.cat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix