La Fira Infantil de Nadal de Cornellà obre les seves portes el 18 de desembre

Els infants podran gaudir d’un saló lúdic i educatiu amb més de 8.000 metres quadrats i un ampli ventall de propostes culturals, esportives i d’esbarjo.

La Fira de Cornellà ja té pràcticament enllestida la vint-i-unena edició de la Fira Infantil de Nadal. Un saló lúdic i educatiu amb més de 8.000 metres quadrats de superfície i amb un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo.

La Fira obrirà les seves portes el 18 de desembre i fins el dia 31 es convertirà en un paradís per gaudir de les vacances nadalenques tot i que els dies 18, 19 i 20 de desembre la Fira Infantil de Nadal acollirà només la visita de les escoles que així ho concertin. La Fira Infantil de Nadal torna a facilitar l’accés per a tota la família amb tarifes on només paguen els nens. Es torna a donar vigència, un any més, a l’entrada per unitat familiar.

Ampli ventall d’activitats
La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus d'activitats. Es barreja d’entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, esport, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris i, fins i tot, actuacions en viu. Hi ha activitats per a totes les edats entre els 2 i els 12 anys. Els visitants més menuts també podran gaudir amb les atraccions típiques de fira com els cavallets Disney, llits elàstics, autos de xoc i un racó de joc simbòlic. L’oferta firal es complementa amb castells inflables, tobogans, videojocs i actuacions en viu com les que aniran a càrrec de l’acadèmia Star Dance Studio de Cornellà.

Les dates i els preus
 
Dies obert al públic: del 21 al 31 de desembre
Dies per escoles: 18, 19 i 20 de desembre
25 i 26 de desembre tancat
Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys  7€
Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys  12€
Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys  15€

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix