Gavà té un nou Inspector en Cap de la Policia Local

Es tracta de Víctor Gibanel, que prové de la Guàrdia Urbana de Barcelona on era cap de la Unitat d’Informació i Documentació.


L’Ajuntament de Gavà i el seu municipi tenen un nou Inspector en Cap de la Policia Local. Víctor Gibanel Vega prendrà possessió d’aquí a unes setmanes iniciant, d’aquesta manera, una nova etapa. Prové de la Guàrdia Urbana de Barcelona, on des de 2010 té la categoria d’inspector i des de 2005 era el cap de la Unitat d’Informació i Documentació.
L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha manifestat que la incorporació de Gibanel “vol potenciar l’estructura de comandament i millorar el funcionament de la Policia Local de Gavà”, i ha inscrit aquest nomenament “en el procés de modernització i desenvolupament d’un servei essencial per a la ciutat”. Balsera ha recordat, en aquest sentit, el projecte actualment en curs de construcció de la nova seu de la Policia Local, que s’ubicarà al barri de les Bòbiles i que “marca un horitzó clar d’aposta pel cos municipal de policia com un referent de servei i seguretat”.

Currículum i distincions
Gibanel ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la Guàrdia Urbana de Barcelona, on va ingressar el 1984. El 1990 va ascendir a Caporal i fins al 1994 va ser cap de l’Equip de Suport Tècnic Operatiu al districte de l’Eixample. L’any 1994 va assolir la categoria de Sergent, essent cap de torn a l’Eixample durant dos anys. Del 2001 al 2005 va ser cap del Departament d’Afers Interns i de la Unitat de Protecció d’Autoritats. El setembre de 2005 ascendeix a Sotsinspector, i des d’aleshores fins ara ha estat cap de la Unitat d’Informació i Documentació de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’abril de 2010 va assolir la categoria d’Inspector.
Víctor Gibanel és graduat en Criminologia i Política Criminal per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Entre les seves titulacions ha fet cursos de Patrulles d’Accidents, Formació de Formadors, Protecció de Personalitats, Metodologia i Tècniques d’Informació, Gestió de Conflictes, Competències i Activitats Directives, Investigació de Delictes Informàtics, Dret Mediambiental i Gestió Estratègica de les Organitzacions de Seguretat. Ha estat professor a l’Escola de Policia de Catalunya.
Ha rebut nombroses distincions i condecoracions: Medalla d’Honor al Mèrit de la Guàrdia Urbana els anys 1994, 2007, 2008 i 2011; Ordre al Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu blanc; Creu al Mèrit Policial del Cos Nacional de Policia amb distintiu blanc, i Creu al Mèrit Civil atorgada pel Ministeri de l’Interior, entre d’altres reconeixements.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix