Es reparteixen més de 12.000 preservatius al Baix Llobregat

Ha format part de la campanya “Mou-te per plaer” del Servei Comarcal de Joventut on han participat tots els municipis.

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat ha repetit campanya amb el lema “Mou-te per plaer” a través de la qual i durant aquest passat mes de novembre es van repartir 12.000 preservatius des de les oficines de joventut dels 30 municipis de la comarca. Aquesta iniciativa ha coincidit amb les dates en les quals se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, l’1 de desembre. La distribució dels preservatius s’acompanya d’un petit díptic amb informacions bàsiques sobre la malaltia de la SIDA i de com es pot evitar el contagi del virus, VIH, que finalment provoca aquesta malaltia.

Tenint en compte que actualment i pel que fa a les transmissions sexuals la manera més eficaç d’evitar-ho es a través de l’ús de preservatiu, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, a través del Servei Comarcal de Joventut repeteix per quart any consecutiu el repartiment de preservatius a través d’aquesta campanya.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix