Ja és tot a punt per l'inici de la Festa Major de Viladecans

Hi ha  programades més de mig centenar de propostes que barregen tradició, música, esports i espectacles.

Des d’avui al vespre i fins el proper 11 de setembre es celebra la Festa Major de Viladecans. El foc regnarà la nit del divendres amb el correfoc de festa major i les havaneres i el rom cremat a la platja de la Murtra. Dissabte serà un dia ple d’activitats esportives i culturals, i al vespre tindrà lloc la lectura del pregó a càrrec de l’escriptor Lorenzo Silva i posteriorment el piromusical. Ben entrada la nit, la rumba de l’incombustible Peret posarà dempeus el Parc del Torrent Ballester.

La tradició es fa lloc diumenge, amb els grallers, gegants i castellers que serviran de pròleg a la ja clàssica mamullada. I cada tarda els nens podran gaudir de la Festa Major Xica al parc de Can Xic.

La festa començarà i acabarà amb música. A més de Peret, podrem escoltar el jazz de Yoio Cuesta, el rock de Javier Andreu Trio o el folk de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. I pels seguidors de l’ska, el reggae i la rumba, el quart festival Rudecans tindrà lloc dimarts al llac del Parc de la Marina.

L’onze de Setembre marcarà el final oficial de les festes amb els actes de la diada i dues propostes teatrals: Don Juan Tenorio, amb Joan Pera i Lloll Beltran, i la nit de monòlegs. Tot d’activitats per no quedar-se a casa.

Redacció / Foto: AV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix