Vista Alegre reclama el tercer ambulatori de Castelldefels

El tercer ambulatori, que fins ara estava previst que es construís a la zona de Can'Aimeric, s'ubicaria als terrenys dels antics habitatges del mestres de l‘escola Vista Alegre -entre els carrers Mansió i el carrer Ramón i Cajal del Barri de Vista Alegre-, en el cas que vagin endavant les converses que responsables municipals tenen amb alts càrrecs del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El barri de Vista Alegre es una zona prioritària d'intervenció per part de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Castelldefels. I és que en aquest districte s'està portant a terme actualmente el Pla de Barris, una subvenció pública posada en marxa pel Govern de Pasqual Maragall amb la voluntat de rehabilitar les zones més castigades de Catalunya.

Salut mental

L'edifici tindria aproximadament uns 2500 metres quadrats, han informat fonts municipals, que han afegit que “oferiria serveis d'atenció de salut mental, de rehabilitació i d'atenció primària”.

Les citades fonts han explicat que l'Ajuntament de Castelldefels confia “que s'atengui la petició municipal per tal que aquest nou ambulatori s'ubiqui a Vista Alegre, ja que és un barri amb un ampli col·lectiu de gent gran amb dificultats per desplaçar-se a l'ambulatori del Castell”.

“Necessitat absoluta”

El CAP del Castell atèn una població sanitària molt més gran que el de Can Bou, que és de construcció molt més nova.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP), i el regidor de Salut, Javier Hiniesto (PP), han mantingut reunions amb el conseller de Salut, Boi Ruiz (CiU), per avançar en la construcció de l'equipament sanitari.

Reyes defensa que la construcción d’un tercer CAP és “una necessitat absoluta”.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix