Castelldefels es proposa explicar Europa en 15 dies

Així es com celebra la localitat costanera la Setmana Europea 2013 (Any de la Ciutadania), un seguit d’activitats per tal de mirar d’explicar l’actual Europa en 15 dies.

A més de la citada exposició central, el programa d'activitats es completarà amb la película VOSE (francés) Nada que declarar, al Cinema Metropol, amb entrada gratuïta.

El programa també inclou el concert pel Dia d'Europa a càrrec del quartet Assai i la lectura del manifest del Dia d'Europa (9 de maig a partir de les 19 hores) a l'Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels, han explicat fonts municipals.

Pràctiques a l’estranger

Una xerrada, Ciutadania europea a debat, es tracta de nosaltres, a càrrec de Joaquim Milan, dins el Café Tertulia de l'Associació de Gent Gran Casal Rafael Casanova, està prevista el 10 de maig al centre municipal Frederic Mompou.

També s'organitzarà, el 13 de maig a les 18 h, la xerrada 'Pràctiques a l'estranger, una porta s'obre al món laboral', al Casal de Joves (centre municipal Frederic Mompou).

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix