Sant Joan Despí ja està millor comunicat amb autobús

La Línia 157 de Transports Metropolitans de Barcelona allarga el seu recorregut amb sis noves parades.

Des del passat dijous 25 d’abril, Sant Joan Despí ja està millor comunicat per autobús amb L’Hospitalet i Barcelona. La línia 157 d'autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha allargat el recorregut per la carretera de Collblanc, al districte de les Corts, fins a un nou terminal situat a la travessera de les Corts, entre els carrers del Pintor Tapiró i Aurora Bertrana, a prop de l'estació de metro de Collblanc. La prolongació, que inclou sis noves parades, augmentarà la connectivitat de la línia amb els altres transports públics i la acostarà a la zona comercial de l'entorn del mercat de Collblanc, en terme de l'Hospitalet de Llobregat.

Així, la línia 157 connectarà directament Sant Joan Despí amb la xarxa de metro a l'estació de Collblanc (Línia 5). En sentit Barcelona, la connexió més favorable serà a la parada de bus anomenada Metro Collblanc, mentre que en sentit Baix Llobregat l'enllaç es podrà fer al terminal de la travessera de les Corts o bé a la parada següent, Travessera de les Corts- Carretera de Collblanc. Igualment, serà més fàcil el transbordament entre aquesta línia interurbana i la línia D20 (Ernest Lluch - Pg. Marítim) de la nova xarxa de bus, a les mateixes parades recomanades per a l'intercanvi amb el metro i, en sentit Baix Llobregat, també a la parada Collblanc-Cardenal Reig.

Redacció / Foto: ASJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix