Baix Llobregat: El 72% dels estudiants van a escola pública

El 68,2% dels centres educatius del Baix Llobregat són de titularitat pública. Comparat amb el curs 2010-2011, disminueix el personal docent en centres de titularitat pública d’infantil i primària, mentre que només creix en un institut la xifra de centres de secundària existents a la comarca del Baix Llobregat.

Per segon curs escolar consecutiu, el nombre d’alumnat matriculat en els cicles formatius supera al matriculat en Batxillerat.

El 12,8% de l’alumnat del Baix Llobregat és estranger. Segons titularitat, en els centres de titularitat pública suposen el 16,8% del total d’alumnat, i el 4,7% en els de titularitat privada.

Així, continua baixant el pes de l’alumnat estranger en els centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat.

Resultats escolars

Només el 52,9% de l’alumnat d’ESO promociona de curs sense cap àrea pendent. Del total de l’alumnat de quart d’ESO es gradua en un 81,7% al Baix Llobregat i al 82,3% a Catalunya.

En comparació amb el conjunt de Catalunya, el percentatge d’alumnat que repeteix al Baix Llobregat és superior (mentre que a la comarca repeteix el 8,1% d’alumnes en el conjunt de Catalunya ho fa el 7,9%).

Tot i això, disminueix respecte els dos cursos escolars anteriors el percentatge d’alumnat que repeteix el darrer curs d’ESO.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix