La Cooperativa Agrícola del Prat torna a Alimentària

En aquesta nova edició presenta elaborats de carxofes marinades i faves envasades al buit

La Cooperativa Agrícola del Prat repeteix a la fira Alimentària 2024 com expositora després de l’edició de 2022, per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conreen. La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand de Cooperativa a la fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona. Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentària que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Xavi i Germán preparant lexpositor

Per la Cooperativa Agrícola del Prat ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any.

Carxofes Marinades Cooperativa Agrícola

Faves envasades al buit

Enguany la Cooperativa presenta com a novetat dos elaborats sota la marca Es-Impecfect Food: les carxofes marinades i les faves envasades al buit, tots dos productes fets en col·laboració amb la Fundació Espigoladors, una entitat compromesa amb la sostenibilitat i la justícia social que lluita contra el malbaratament alimentari. Al seu obrador, Es-Imperfect Food elabora patés vegetals, melmelades i cremes amb verdures de proximitat descartades del circuit comercial per ser imperfectes, per caigudes de preu o per excedents de producció. La Cooperativa vol afegir-se al compromís per donar una segona vida a aquests productes, i ja ofereix cremes de carxofa, porros, carabassa i carbassó, a més de patés de carxofa.

Des de dilluns 18 fins el dijous 21, quan clourà Alimentaria 2024, a l’estand de la Cooperativa Agrícola s’elaboraran cada dia plats amb #CarxofaPrat com a protagonista que el públic de la Fira podrà degustar, a càrrec dels cuiners de GASTROSHOWS.

Redacció / Fotos: Cooperativa Agrícola del Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix