Els TEDAX recuperen 568 artefactes explosius al Baix els darrers dotze anys

La nostra comarca se situa en quart lloc de troballes després de l’Urgell, les Terres de l’Ebre i l’Empordà

Els Tècnics Especialistes en Desactivació d’Artefactes Explosius (TEDAX-NRBQ) dels Mossos d’Esquadra han participat en la recuperació i desactivació d’un total de 568 artefactes explosius al Baix Llobregat en els darrers dotze anys. Aquesta xifra situa la nostra comarca en la quarta posició de Catalunya, per darrere de l’Urgell, les Terres de l’Ebre i l’Empordà.

Captura de pantalla 2024 01 26 a las 18.50.20

TEDAX 2 800x445

mossos tedax

Aquest dimarts 30 de gener s’han donat a conèixer les xifres globals en tot el territori català en una roda de premsa que es va celebrar a la Comissaria de Les Corts dels Mossos d’Esquadra on es va presentar un mapa interactiu de les troballes i la recuperació a Catalunya. Hi va participar Jordi Amigó, arxiver de Sant Just Desvern, que va relatar la part històrica, i el cap dels TEDAX-NRBQ, Gustau, que es va encarregar dels aspectes més tècnics.

WhatsApp Image 2024 01 30 at 11.46.56

WhatsApp Image 2024 01 30 at 11.44.52

WhatsApp Image 2024 01 30 at 11.55.08

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix