El Ple de Sant Boi dona suport a la pagesia del Delta del Llobregat

Va aprovar una declaració política perquè el Govern de la Generalitat apliqui mesures per actualitzar els elements de protecció i gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat

El Ple municipal de Sant Boi de Llobregat va aprovar una declaració política de suport a la pagesia del delta de Llobregat, que reclama al Govern de la Generalitat de Catalunya mesures per actualitzar els elements de protecció i gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat. L'Ajuntament aposta per fer compatible la protecció dels espais naturals i la biodiversitat amb el manteniment de l'activitat productiva agrària.

380408860 694861415999787 1710868548788951888 n copia

L'Ajuntament considera que el Parc Agrari del Baix Llobregat és un actiu de gran valor històric, econòmic, social i de biodiversitat. La seva ubicació estratègica en l'entorn metropolità fa que sigui "de vital importància per a l' abastiment d'aliments saludables i d'origen proper ", havent esdevingut "l'àrea de producció d'aliments més important i peça clau de la política alimentària metropolitana."

parcagrari copia

El text insta a executar les obres compromeses en el tercer Cicle de Planificació del Pla de Gestió del Districte de Conca Fluvial de Catalunya 2023-2027 i donar resposta a les peticions d'infrastructures hídriques pendents, que es consideren compromeses i necessàries. A més, es demana al Govern de la Generalitat de Catalunya que elabori i aprovi el Pla de Protecció del Medi Natural i del Paisatge de l'Espai Natural de la Xarxa Natura 2000 Delta del Llobregat. Per últim, se sol·licita suspendre la tramitació de la modificació de la ZEPA Delta del Llobregat i es proposa la modificació del LIC Delta del Llobregat.

Redacció / Fotos: Parc Agrari del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix