El conseller Campuzano visita la Fundació Iris de Sant Vicenç dels Horts

L’entitat treballa amb infants, adolescents i adults amb discapacitat intel·lectual a través d’una escola d’educació especial, taller ocupacional, centre especial de treball, centre d’oci i una llar residència

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha fet avui una visita a la Fundació Iris, de Sant Vicenç dels Horts, que treballa amb infants, adolescents i adults amb discapacitat intel·lectual a través d’una escola d’educació especial, taller ocupacional, centre especial de treball, centre d’oci i una llar residència.

GEDOqwOWgAAGnFZ

GEDOrMNXMAAAiyk

GEDOqZLX0AAkZ9t

El titular de Drets Socials ha visitat les noves instal·lacions del taller ocupacional. La fundació ha rebut 165.088,32 euros dels fons europeus Next Generation per a la remodelació d’aquest espai que dona servei a persones adultes a través del Servei de Teràpia Ocupacional per afavorir l’autonomia personal i integració social dels usuaris i del Servei Ocupacional d’Inserció que busca potenciar les capacitats i habilitats laborals dels usuaris per contribuir a la seva integració a l’àmbit laboral. El conseller també ha visitat l’espai del centre de treball que ofereix servei de manipulats.

Reunions

A més, aquest matí, el titular de Drets Socials també ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts on ha signat el llibre d’honor i s’ha reunit amb l'alcalde Miguel Comino i altres representants del govern local.

GECldulXMAAS7 b

A primera hora també ha estat a l’Ajuntament de Martorell, on ha firmat el llibre d’honor i ha mantingut una trobada amb l’alcalde Xavier Fonollosa i altres membres del consistori.

GECqaKoXkAA8MPO

En tots dos ajuntaments, el conseller ha abordat amb l’equip local els reptes comuns de les dues ciutats i el Govern de Catalunya en l’àmbit social com l’envelliment, l’abordatge de la pobresa estructural o l’atenció a les persones amb discapacitat.

Redacció / Fotos: Ajuntaments

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix