Sant Climent de Llobregat vol recuperar el ruc català

El Casal de Cultura va acollir la presentació del projecte “Cuidem la gent cuidant l’entorn” on la iniciativa també busca mantenir net el bosc i fomentar pràctiques agrícoles sostenibles

El Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat va acollir, el passat cap de setmana, la presentació oficial del projecte "Cuidem la gent cuidant l'entorn", impulsat a Can Colomé dels Escarabats, propietat de la cooperativa Gedi. La jornada servia així per a donar el tret de sortida a l'associació Les burres de Sant Climent.  

presenta copia

El projecte té com a objectiu principal la recuperació del ruc català, conegut com a burro o somera, destacant el paper crucial que aquesta espècie desenvolupa en la preservació del medi ambient mitjançant la permacultura. D’aquesta manera la iniciativa no només busca la conservació d'aquesta emblemàtica espècie, sinó que també s'ha proposat com a fita mantenir net el bosc i fomentar pràctiques agrícoles sostenibles.

ruc 350X350

Can Colomé dels Escarabats opera com a empresa d'inserció laboral. La finca ofereix oportunitats de treball a persones joves que busquen incorporar-se al mercat laboral, contribuint així al desenvolupament econòmic sostenible. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat-Can Colomé

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix