Fundesplai engegarà dos programes d'inclusió sociolaboral per a joves

Començaran aquest febrer i són dirigits a persones d’entre 16 i 29 anys no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació

Durant el proper mes de febrer, Fundesplai posarà en marxa dos programes d'inclusió sociolaboral per a persones joves d'entre 16 i 29 anys no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació. Són Encoratja't i Inclusió Jove, que s'emmarquen en els projectes Singulars d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

Encoratjat curs monitors

InclusioJov curs monitors

Els dos programes es caracteritzen per acompanyar a les persones participants al seu desenvolupament personal a través de:

  • Orientació laboral
  • Acompanyament a la recerca de feina
  • Acompanyament emocional
  • Formació i pràctiques d'empresa
  • Visites a l'entorn productiu

Les formacions es realitzaran principalment a la seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat. A més, l'equipament posa a disposició de les persones participants del programa Encoratja't L'Espai NIU, per a infants de 0 a 3 anys, per tal d'afavorir la conciliació familiar d'aquestes.

Encoratja’t

Està adreçat a dones joves de 16 a 29 anys en situació de vulnerabilitat social i demandants d'ocupació al SOC (amb el DARDO) i aquest any també per a persones joves LGTBIAQ+ d'entre 18 i 29 anys. Com a novetat d'aquest any el projecte ofereix la formació de monitoratge de lleure.

Encoratjat curs cuina

A la línia de dones, a més de l'itinerari de monitoratge de lleure,  treballem amb un itinerari formatiu d'auxiliar de cuina en el qual les participants poden accedir a partir dels 16 anys

Inclusió jove

El projecte Inclusió Jove dona suport a la vida independent de joves amb diversitat funcional intel·lectual. Ofereix l'itinerari formatiu d'auxiliar de monitoratge de lleure.

InclusioJove

Redacció / Fotos: Fundesplai

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix