El Sorteig del Nen somriu al Baix Llobregat

El primer premi cau a Sant Vicenç dels Horts i Corbera, i el tercer a Cornellà de Llobregat

El Baix Llobregat ha tornat a somriure. Avui s’ha celebrat el Sorteig del Nen on part del primer i el tercer premi s’han venut en tres municipis de la nostra comarca.

Sant Vicenç dels Horts Corbera de Llobregat han estat els municipis afortunats amb el primer premi del Sorteig del Nen que s’ha celebrat avui. El número ha estat el 94.974. Concretament, l’Administració número 1, a la plaça de Catalunya de Sant Vicenç, i a l’Administració número 2 de l’avinguda Catalunya de Corbera de Llobregat. Precisament, l'administrador d'aquest darrer establiment, Gustavo Gómez, ha explicat en declaracions a TV3 que tenien deu sèries del número premiat i que han venut "gairebé totes, si no totes", i que ho han fet per finestreta. "No m'ho acabava de creure quan m'ha trucat un conegut per anunciar-ho"ha afegit. L'establiment, situat al centre del poble, ha estat un gran focus d'atenció i celebració entre els pocs premiats que s'han acostat a brindar plegats. Entre ells, un grup de deu treballadors de l'Hotel Can Rafel de la vila veïna de Cervelló, que compartien un dècim entre tots. El primer premi ha repartit 2.000.000 d’euros a la sèrie (200.000 al dècim). 

Captura de pantalla 2024 01 06 a las 17.16.26

corbera nen

Administració de Corbera de Llobregat

15870 foto 1

Administració de Sant Vicenç dels Horts

D’altra banda, la sort també ha somrigut a Cornellà de Llobregat. La ciutat ha estat agraciada amb el tercer premi amb el número 57.033. S’ha venut a l’Administració número 6 del carrer Doctor Arús. El tercer premi ha repartit 250.000 euros a la sèrie (25.000 al dècim). “No podem estar més contents. La veritat és que estem tocats per la sort”, explica el propietari Alberto Romero. Ha venut una sèrie íntegrament per finestreta.

WhatsApp Image 2024 01 06 at 13.56.39

WhatsApp Image 2024 01 06 at 13.47.42

Administració de Cornellà de Llobregat

Repeteixen

Sant Vicenç dels Horts va tenir un final d’any de somni i ha arrencat el 2024 de la millor manera. I és que el municipi ser agraciat al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, on va vendre part del primer premi, la mateixa administració que avui ha venut part del primer premi del Sorteig del Nen. A més, a la localitat baixllobregatina també es va vendre part del tercer premi de La Grosa de Cap d’Any. No es pot tenir més sort.

2023122216570116042

Captura de pantalla 2023 12 22 a las 15.59.23

D’altra banda, l’Administració número 6 de Cornellà ha fet un ‘pòquer’. Cal recordar que en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal va vendre part del primer premi i part de dos cinquens. Ara, li ha tornat a somriure la sort a l’administració i ha venut part del primer del Sorteig del Nen.                                          

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix