Unes 18.000 persones van visitar la Fira Infantil de Nadal de Cornellà

Va tornar a la Fira després de dos anys fent-se al Parc Esportiu Llobregat

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat va tancar les seves portes i no tornarà fins desembre de 2024. Han estat catorze dies de diversió assegurada, de salts i esports pels més moguts, creativitats i manualitats pels que tenen més imaginació, karaoke pels més cantaries i atraccions infantils i ludoteca pels més petits. Van passar gairebé 17.900 persones pel recinte firal, un públic que ha posat en valor el fet que la Fira Infantil torni a la Fira de Cornellà, després de dues edicions fent-se en el Parc Esportiu Llobregat.

F.Infantil2023 9

Un any més, hem vist com els castells inflables vam ser la predilecció dels nens i nenes. També va ser tot un èxit els tallers, especialment el de pintures a l’oli i el joc de cartes Kawaii que van dur Wuxanos. Els llits elàstics i les atraccions típiques de fira també fou molt aclamades en aquesta trentena edició de la fira. La zona dedicada als esports i l’escac gegant també han estat un encert. Els més petits, han trobat el seu racó preferit a la ludoteca on han pogut gaudir de joc simbòlic, disfresses, circuits de cotxes, etc. Un altre dels al·licients d'aquesta edició ha estat la visita dels gossos policia, els dies 23 i 30 de desembre a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local de Cornellà. Grans i petits han pogut constatar com treballen aquests agents tan especials.

F.Infantil2023 10

Les entrades a la Fira Infantil de Nadal va ser per unitat familiar i només pagaven els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Un cop més aquesta mesura va agradar als visitants que van veure en la fira un lloc on distreure els petits en plenes vacances escolars a preus assequibles. El públic també va valorar molt el fet que totes les activitats es van poder fer sense cap despesa addicional i que es podia sortir i tornar a entrar tantes vegades com cadascú volgués.

De les tres tipologies d’entrades, les més venudes van ser les que és per unitat familiar i dos menors, seguides de les que van permetre l’entrada d’adults amb tres menors i per últim, també molt venuda, però en menor mesura, l’entrada que va permetre l’accés al recinte d’adults amb un menor.

FiraInfantil 3

Pel que fa a la procedència dels visitants, comentar que molts nens i nenes són de Cornellà, però molts altres són de poblacions properes del Baix Llobregat, Àrea Metropolitana i de Barcelona mateix. Així, la fira s’acomiada amb un bon sabor de boca i amb la mirada posada ja en la propera edició que arribarà el desembre de 2024.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix