La Cooperativa Agrícola del Prat demana una emoticona de la carxofa

Per l’entitat el seu conreu implica un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat i això es veu reflectit en la vinculació que la ciutadania té amb aquest producte

La Cooperativa Agrícola del Prat posa en marxa des d’ahir una campanya per demanar la creació de l’emoticona de la carxofa als teclats de WhatsApp, Instagram o X -abans Twitter-, donat que cap d’ells no inclou el dibuix d’aquest producte tan típic dels camps del Baix Llobregat i imprescindible a la dieta mediterrània.

carxofa Prat 1

Segons expliquen des de la Cooperativa Agrícola del Prat “a carxofa mereix un lloc als dibuixos de l’aplicació de missatgeria. Així, volem impulsar un moviment coral per demostrar l’arrelament de la carxofa a la societat pratenca i com al llarg dels anys ha esdevingut un símbol de pertinença i orgull per a la seva ciutadania. Però també tractarem d’incloure altres agents, com el Parc Agrari del Baix Llobregat o cooperatives agrícoles de diverses zones del país que tinguin la carxofa com a cultiu preferent.” 

carxofa prat

DONA SUPORT A LA INICIATIVA (clíca aquí)

Per a la Cooperativa del Prat el conreu de la carxofa implica un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat i això es veu reflectit en la vinculació que la ciutadania té amb aquest producte.

Al Prat té diferents esdeveniments relacionats amb la carxofa en el nostre calendari festiu. ‘Abril, mes de la carxofa’ aplega diverses activitats per posar en valor el conreu d’aquesta planta i la seva integració dins la gastronomia. El QuintoTapa, amb desenes de bars i restaurants locals elaborant tastets de carxofa en les formes més variades; l’Escarxofa&Jazz, on música i gastronomia es donen la mà, o la Carxofada del Prat, que aplega centenars de persones a un parc local i on es cuinen milers de carxofes a la brasa.

WhatsApp Image 2019 03 14 at 12.56.48

València, pionera

Així, seguint les petjades de com a València es van mobilitzar per aconseguir que la paella fos una emoticona del WhatsApp i aparegués a altres aplicacions mòbils, la Cooperativa s’ha proposat endegar una campanya que comença amb una recollida de signatures a la plataforma change.org i que esperem que inclogui altres accions engrescadores on rebem el suport de la ciutadania.

Redacció / Fotos: Cooperativa Agrícola del Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix