La població del Baix Llobregat és de 841.731 habitants

La nostra comarca va créixer en un 1% en relació amb l’any 2022

L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha difós les xifres de població oficials a 1 de gener de 2023, fruit de la revisió del padró municipal. A partir de 2023 el Padró municipal d'habitants només ofereix la xifra de població per sexe dels municipis, les comarques i Aran i les províncies.

Imatge web 99

El Baix Llobregat creix en un 1% de la població en relació amb l’any 2022, que es tradueix en un augment de 8.191 persones, situant-se en un total de 841.731 habitants. El Baix Llobregat és la segona comarca de l’àmbit territorial metropolità amb menor creixement de població. La comarca compta, el 2023, amb catorze municipis amb menys de vint mil habitants; onze municipis d'entre vint mil i cinquanta mil habitants i cinc municipis amb més de cinquanta mil habitants.

Redacció / Fotos: Arxiu-OCBL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix