El sorteig de Nadal deixa una pluja de milions al Baix Llobregat

El primer premi va caure a Sant Vicenç dels Horts i Cornellà, mentre que Sant Joan Despí va rebre part del segon, i Sant Andreu de la Barca, el Prat, Pallejà, Molins de Rei, Sant Boi i Castelldefels també van ser altres municipis afortunats  

Enguany, el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal ha dut al Baix Llobregat una autèntica pluja de milions. Fins a nou municipis de la nostra comarca han estat ‘tocats’ per la sort amb importants premis. Feia molts anys que el primer premi -la Grossa- no queia al territori. A més, part del segon s’ha venut al Baix així com diversos cinquens.  

Primer premi

Aquest és l'any de la història que la Grossa de Nadal més s'ha fet esperar, però quan ho ha fet ha deixat un important pessic a la comarca. Els municipis de Cornellà de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts han estat els més afortunats. El número premiat ha estat el 88.008. És a dir 400.000 euros per dècim o 20.000 euros per cada euro jugat.

3826 loteria

El marit de la lotera de l'Administració de Loteria 1 de Sant Vicenç dels Horts, Dan Juárez, ha confessat  que "era un número lleig i a la gent no li agradava, i per això el teníem  a dalt de tot. Avui els números lletjos són bonics". També ha explicat que estan "molt contents" per haver donat el premi, encara que ells no han comprat el número, i ha afegit que alguns dels veïns premiats i els mitjans de comunicació ja s'han acostat al local a celebrar-lo. L’administració ha venut una sèrie (quatre milions d’euros).

2023122216570116042

D’altra banda, una altra part del primer premi s’ha venut a Cornellà de Llobregat. Concretament, a l’Administració número 6 del carrer Doctor Arús, on s’ha venut una sèrie completa. En total ha repartit quatre milions d’euros. A més també ha venut dos cinquens premis (45.353 i 88.979 -una sèrie de cada-). En argot futbolístic ha fet un ‘hat trick’. Albert Romero, propietari de l’establiment, ha destacat  a Ràdio Cornellà que “estic molt emocionat i molt content.”

Segon premi

Sant Joan Despí ha estat un dels municipis ‘tocats per la sort’ del Sorteig de Nadal. La localitat del Llobregat ha estat afortunada amb part del segon premi. L’administració número 1, de la plaça Espanya, ha estat el que ha venut una sèrie del 58.303. Cada sèrie d’aquest número és premiada amb 1.250.000 euros, és a dir, 125.000 euros per cada dècim.

GB9Q6MjXwAQ4R51

Captura de pantalla 2023 12 22 a las 15.03.57

La propietària de l'establiment, Montse Giménez, la propietària de l’establiment, ha explicat que estava "supercontenta, estic que no m'ho crec". A més ha afegit que a la gent li agraden els "número mitjans, com el 3, el 4, el 5 o el 6, més que els baixos", i també ha dit que la sèrie que ha venut ha estat a través de finestreta. "Havia venut loteries posteriors a Nadal, però un premi de Nadal tan important no", ha manifestat. Giménez fa trenta-cinc anys que treballa a l'administració, després de prendre el relleu de la seva mare.

Cinquens premis

Només començar el sorteig ja es van conèixer els primers municipis afortunats. Van ser Sant Andreu de la Barca i Cornellà de Llobregat. Concretament, a l’Administració número 3 -La Bruja Gitana- (carretera de Barcelona) de Sant Andreu de la Barca -va vendre una sèrie- i l’Administració número 6 (C/ Doctor Arús) de Cornellà de Llobregat. El número va ser el 45.353. “La meva il·lusió més gran es haver fet feliç a Sant Andreu de la Barca, amb dos premis venuts en dos punts de venda diferents del municipi. Les persones que penso els ha tocat estaven en una situació econòmica dolenta”, explica Luis Cortés, propietari de La Bruja Gitana, a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

Cinque premi Loteria nadal 2023 02

Captura de pantalla 2023 12 22 a las 15.59.23

Posteriorment, van ser Molins de Rei, Pallejà, Castelldefels, Cornellà i Sant Andreu de la Barca els municipis agraciats amb un cinquè premi (88.979). Concretament,  es va vendre en el Receptor 15.855 del carrer Joan Molins Parera de Pallejà al Receptor 12.150 -La Bruja Gitana- del carrer de la Font de la Roda de Sant Andreu de la Barca, el Receptor 12.425 del carrer Pompeu Fabra de Castelldefels, l’Administració número 6 (c/ Doctor Arús) de Cornellà de Llobregat i l’Administració número 13 (CC Hipercor-Salvador Dalí) de Cornellà de Llobregat i l’Administració número 4 (carrer Carril) de Molins de Rei. En total són 60.000 euros per sèrie, i 6.000 euros per dècim.

Cinque premi Loteria nadal 2023 01

La ratxa va continuar amb el 86.007, que va caure al Prat i Sant Boi. Concretament, es va vendre en l’Administració número 2 ‘Doña Lolita’ de l’avinguda Virgen de Montserrat del Prat de Llobregat, i al Receptor 15.735 de l’avinguda Onze de Setembre de Sant Boi de Llobregat.  Santiago Martínez, propietari de ‘Doña Lolita’ va explicar que la quantitat del premi per dècim és poc, ja que són sis mil euros, “però a més d’una família li haurà arreglat les festes nadalenques.”

Captura de pantalla 2023 12 22 a las 17.02.24

Captura de pantalla 2023 12 22 a las 16.48.55

La ratxa, al Prat de Llobregat va continuar amb el número 57.421. Dues administracions locals el van vendre. Van ser l’Administració número 2 ‘Doña Lolita’ de l’avinguda Virgen de Montserrat i el Receptor 12.485 del carrer Pompeu Fabra. Teresa Delgado, responsable  d’aquest darrer establiment es va mostrar molt contenta “perquè tot el que sigui donar premis ja és bo.”

Redacció / Fotos: Ajuntaments-Particulars-Ràdio SAB-Ràdio Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix