Sant Andreu de la Barca posa en marxa SABAlerta

L’aplicació, gratuïta i estarà activa els 365 dies de l’any, és un avís silenciós dels comerços amb la Policia Local

Amb l’inici de la campanya de seguretat de les Festes de Nadal, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa SABAlerta, una aplicació gratuïta que connecta, amb un avís silenciós, comerços, restaurants i establiments amb la Policia Local.

Tot i haver-se presentat durant la campanya de seguretat de Nadal, SABAlerta estarà activa els 365 dies de l’any i des de l’Ajuntament es busca que sigui un complement a altres sistemes de seguretat privats que tinguin en marxa els comerços o establiments del municipi. El funcionament de l’aplicació és molt senzill, ja que només cal prémer el botó que ocupa bona part de la pantalla per fer saltar l’avís silenciós a totes les patrulles i agents de la Policia Local.

Logo SABAlerta

Amb la posada en marxa de SABAlerta la Policia Local ha començat una campanya informativa per explicar l’ús de l’aplicació i ajudar als establiments a la seva descàrrega, instal·lació i posada en marxa. Qualsevol comerç, restaurant, bar o establiment que estigui interessat en activar l’aplicació de seguretat SABAlerta s’ha de posar en contacte amb la Policia Local a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els comerços que utilitzin SABAlerta disposaran d’un distintiu acreditatiu en el seu establiment.

En una primera fase, SABAlerta és només per comerços, bars, restaurants i establiments. En funció de les dades que es recullin en els propers dotze o vint-i-quatre mesos es valorarà la possibilitat de fer extensiva l’aplicació a altres sectors o segments de població.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-RSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix