El Forn Massana, finalista del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023

La fleca de Cornellà de Llobregat espera quedar primera després d'optar al guardó diverses vegades

La Fleca i Pastisseria E. Valls (Anna Valls, Sabadell), Forn del Passeig (Miquel Guich, Barcelona), Forn Massana (Francesc Massana, Cornellà de Llobregat), Forn Mistral (Andreu Bertran, Barcelona) i Forn Pastisseria Gil (Gerard Gil, Barcelona), són les cinc fleques que s’han classificat per la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2023, que tindrà lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega el pròxim 30 de setembre, en un acte obert al públic.

Captura de pantalla 2023 09 27 a las 8.55.48

Entre els cinc finalistes hi ha el guanyador del Concurs de l’any 2016 (Forn del Passeig) i l’any 2109 (Forn Mistral), i dues fleques que ja han estat finalistes més d’una vegada (Fleca i Pastisseria E. Valls i Forn Massana). El Forn Pastisseria Gil és la primera vegada que es classifica per la final del Concurs que convoca el Consell Regulador de la IGP entre les seves fleques adscrites. 

Captura de pantalla 2023 09 26 a las 16.34.03

El Concurs que convoca el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català va celebrar la seva eliminatòria prèvia a l’Escola de Flequers Andreu Llargués amb la participació de vint-i-set fleques. El/la guanyador/a de la final s’emportarà una placa acreditativa i un premi en metàl·lic de 2.000 euros. 

Redacció / Fotos: Google Maps-CRIGP         

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix