Iseo & Dodosund, Queralt Lahoz i El Pot Petit, al Festival Esperanzah

La quinzena edició tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Parc Nou del Prat de Llobregat

La quinzena edició del Festival Esperanzah, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d'octubre al Parc Nou del Prat de Llobregat, ha incorporat al cartell els artistes Iseo & Dodosund, Queralt Lahoz i El Pot Petit, segons han anunciat els responsables de l'esdeveniment. La iniciativa està coordinada per una cooperativa que posa al centre la difusió de l'economia social i solidària i posa en valor la cultura com a eina de transformació social. L'avenç de l'extrema dreta, l'emergència climàtica i els festivals "amb consciència" seran algunes de les temàtiques al voltant de les quals girarà el festival. La trobada d'aquest any promet ser "accessible" amb bucle magnètic i motxilles vibratòries per a persones sordes.

queralt promo

1 pot petit 4503

Iseo & Dodosound, Queralt Lahoz i El Pot Petit s'uneixen a Adala, Las Karamba, un concert especial compartit per les cantautores La Muchacha, Briela Ojeda, La Otra i Jhana Beat, juntament amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, entre altres propostes.

La programació familiar pren força amb els concerts de Xiula i els esmentats El Pot Petit, així com la Gala Solidària per Palestina de Pallasos en Rebeldía, com a elements que destaca l'organització.

Esperanzah Festival Coleccionistas de Momentos 48

Coincidint amb el quinzè aniversari del festival, els organitzadors aposten per una "forta programació social" amb xerrades, tallers, debats, formacions o performances, entre d'altres. La carpa de l'Espai Esperanzah vol ser un espai de referència del qüestionament de la configuració de la societat actual. És el cor del festival i acull "les lluites, les inquietuds i els somnis compartits d'aquesta manifestació de tres dies."

Fp 6ZmXXgAESif

Segons afirmen els responsables del certamen, la programació d'aquest any vol ser una mostra dels diferents eixos vertebradors del festival com són la música, el circ i la transformació social, així com l'economia social i solidària, les lluites compartides i les alternatives conscients. És per això que els concerts, les actuacions, les taules de debat, les xerrades i els espais de joc s'aniran entrellaçant durant tot el transcurs del festival.

Redacció / Fotos: FE-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix