El torneig benèfic Koeman Cup aplega més de 150 participants

Van prendre part Pep Guardiola, Jaime Alguersuari, Julio Salinas, Pichi Alonso o Joan Laporta

El Club de Golf Barcelona, al municipi de Sant Esteve Sesrovires, va acollir divendres la tercera edició de la Koeman Cup, un torneig benèfic de golf i pàdel que va aplegar més de 150 esportistes. A més del mateix Ronald Koeman també van participar nombroses personalitats lligades al món de l’esport, com ara Pep Guardiola, entrenador del Manchester City; Jaime Alguersuari, expilot de fórmula 1; els exfutbolistes del Barça Henrik Larsson, Julio Salinas i Pichi Alonso; i Joan Laporta, president de l’FC Barcelona. Així mateix, el torneig també va comptar amb Santi Rossell, president del Club de Golf Barcelona.

2023 07 10 koeman cup 03

2023 07 10 koeman cup 01 a

Paral·lelament al torneig de golf, les instal·lacions esportives també van acollir un torneig de pàdel, en el qual han pres part Jesús Angoy, exgjugador del Barça i Gianluca Basile, exjugador de basquet del club blaugrana, entre d’altres.

La Koeman Cup és una iniciativa solidària que compta amb el suport de la Fundació Sportium. Els diners recaptats es destinen als projectes socials de la Fundació Cruyff. El promotor del torneig és Ronald Koeman, seleccionador nacional dels Països Baixos i exentrenador de l’FC Barcelona. El dia anterior a l’esdeveniment els organitzadors van celebrar un sopar al restaurant del Club de Golf, al qual van assistir l’alcalde Enric Carbonell.

L’esdeveniment esportiu també va servir per presentar Raquel González com a nova ambaixadora de la Fundació Sportium. Raquel González és atleta olímpica en 20 km marxa i va participar en les olimpíades de Rio 2016 i Tokio 2020.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix