Sant Boi acull estudis superiors en salut mental en menors

La UNED de Sant Boi de Llobregat comença aquests mes de gener un curs d'expert universitari en salut mental en la infància i l'adolescència.

La proposta, vinculada a la incorporació de la UNED al Clúster de Salut Mental de Catalunya que impulsa l'Ajuntament, té una durada de sis mesos (els tres primers es faran a Sant Boi i la resta, a Vitòria) i un temari que es podrà seguir a distància mitjançant un curs virtual.

Les sessions presencials tindran lloc a Sant Boi i Vitòria i s'emetran en directe i en diferit (mitjançant videoconferència), han indicat fonts municipals.

Les persones interessades en fer aquest curs poden matricular-se, fins al 15 de gener de 2013, i fer els 20 crèdits ECTS d’un pla que té 500 hores de durada. L'import de la matrícula són 680 euros i es poden sol·licitar beques.

El curs començarà el 22 de gener i està adreçat a educadors socials, infermers, infermeres i professional sanitari en general, professors de primària i secundària, treballadors socials, psicòlegs, pares i mares, sociòlegs, periodistes i tota aquella persona interessada en aquesta temàtica.

L'objectiu del curs és capacitar els alumnes com a subjectes d'intervenció social, educativa i clínica en aquesta matèria amb actituts, eines i pensament crític.

Curs virtual

L'alumnat podrà seguir el programa a distància a través del curs virtual i seguir les conferències mitjançant el seu ordinador des del seu domicili.

Les sessions presencials es desenvoluparan en els centres de la UNED, a Sant Boi i a Vitòria, i s'emetran en directe i en diferit perquè tots els estudiants les puguin seguir. Així mateix en el curs virtual es penjaran les conferències, les ponències, exercicis d'autoavaluació i bibliografia per a cada tema.

Les persones matriculades hauran de realitzar un treball sobre un dels temes tractats en el curs per obtenir el títol d'Expert Universitari en Salut Mental en la Infància i en l'Adolescència.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix