Mobilitzacions de les treballadores de les escoles bressol de Cornellà

Reclamen millores en les seves condicions laborals que gestiona l’empresa Ziga-Zaga

CCOO ha convocat aturades parcials de 9 a 9.30 hores a les quatre escoles bressol públiques de Cornellà de Llobregat que gestiona l’empresa Ziga-Zaga. Denuncien les deficients condicions de treball i salarial que tenen i la impossibilitat d’avançar ni de dialogar amb els agents implicats a curt i mig termini. Estan afectades més de cinquanta treballadores que pertanyen a l’Escola Bressol La Rosa dels Vents, Arc de Sant Martí, Mag Maginet i Cel Blau, totes elles de Cornellà de Llobregat.

És un col·lectiu educador que pateix una congelació salarial de facto de més de quinze anys i que perden condicions laborals en termes de conciliació, drets, permisos, ... ja que els diferents canvis en la licitació d’aquestes empreses no respecten condicions anteriors, segons explica el sindicat.

Captura de pantalla 2023 06 27 a las 16.12.30

Les treballadores de les Escoles bressol de Cornellà, després d’haver fet diferents gestions, no han rebut cap resposta a les seves demandes i queden pendents d’un conveni col·lectiu estatal del 0-3 que està bloquejat fa anys.

Per part de l’Ajuntament de Cornellà, se les ha remès a eventuals canvis que es poden produir al plec de condicions que ha de fer el consistori per licitar la gestió del servei, però això tindrà lloc d’aquí a dos anys.

Les treballadores faran aturades parcials a les portes de les escoles bressol de Cornellà de 9 a 9.30h durant tota aquesta setmana (des de dilluns 26 fins al divendres 30 de juny):

  • Rosa dels Vents, Passatge Plàsmica s/n
 
  • Arc de Sant Martí, Avda. Pablo Picasso, 51
 
  • Mag Maginet, Almogàvers, 2
 
  • Cel Blau, Federica Montseny, 4
 

Redacció / Fotos: CCOO-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix