Feijóo: “Insistirem i persistirem amb l’ampliació de l’aeroport del Prat”

El president del PP insisteix en “tornar a posar sobre la taula la milionària inversió en aquesta infraestructura per convertir-la en un dels aeroports més importants del món”

El president del PP i candidat a la presidència del govern, Alberto Núñez Feijóo, ha defensat l’ampliació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona -El Prat, que el qualifica de clau per al desenvolupament econòmic de Catalunya i de tota Espanya. “Insistirem i persistirem”, va dir durant la cloenda d’un acte per presentar la proposta electoral del PP sobre economia en la Casa Seat de Barcelona.

Captura de pantalla 2023 06 26 a las 16.47.45

Feijóo va explicar que el més fàcil per a un polític quan un territori no vol una inversió “és dur-la a un altre lloc”, fet que s’ha mostrat en contra amb l’aeroport. “Necessitem tornar a posar sobre la taula la milionària inversió en aquesta infraestructura per convertir El Prat en un dels aeroports més importants del món”, va manifestar.

Unes declaracions que són contaries al que va manifestar l’alcalde de Castelldefels i president del PP de Barcelona, Manu Reyes, quan va rebutjar l’ampliació de l’aeroport si això significava més vols sobre el municipi baixllobregatí.

Redacció / Fotos: PP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix