Un santjoanenc, amb la segona millor nota de la selectivitat de Catalunya

Sergi López, de l'Institut Jaume Salvador i Pedrol, va aconseguir un 9,90 a les PAU

Aquesta setmana s’han conegut les notes de la selectivitat d’aquest 2023. Aquest any han fet les proves PAU, per accedir a la universitat, gairebé 42.000 alumnes catalans, en un nou rècord de matriculació. Tot i que la gran majoria dels que les han fet provenen de batxillerat, cada vegada hi ha més alumnes que provenen dels cicles formatius i que volen accedir a la universitat.

La millor nota de Catalunya ha estat per l’estudiant Carla Vendrell, de l'institut públic INS La Garrotxa d'Olot amb un 10. La segona ha estat per un estudiant baixllobregatí. En Sergi López Sánchez Paniagua, de l'Institut Jaume Salvador i Pedrol de Sant Joan Despí, que ha igualat a la d’altres sis estudiants, amb un 9,90.

El santjoanenc pren el relleu d’una noia de Sant Vicenç dels Horts que va aconseguir l’any passat, amb un altre estudiant, la millor nota amb un deu. Sergi López ja va mostrar totes les seves qualitats quan va ser finalista als Premis de Treballs de Recerca de Sant Joan Despí aquest 2023. “Amb la meva nota vull estudiar matemàtiques a la UPC”, va explicar a TV3.

Redacció / Foto: TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix