La ministra Raquel Sánchez visita Sant Feliu de Llobregat

Es va reunir amb l’alcaldessa Lourdes Borell per parlar del soterrament, habitatge i agenda urbana

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, ha rebut avui la visita institucional de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda urbana, Raquel Sánchez. La trobada ha constat d'una reunió de treball i un passeig per la ciutat, així com d'una recepció institucional per part de l'alcaldessa i l'equip de govern.

4940936

L'alcaldessa i el seu equip de govern han rebut la ministra a l'entrada de l'edifici consistorial. Acte seguit han pujat a la Sala de Plens on ha tingut lloc la signatura del llibre d'honor de la ciutat i l'entrega del regal institucional a la ministra. A continuació, Lourdes Borrell i Raquel Sánchez s'han reunit a porta tancada per tractar, entre altres qüestions, l'estat de les obres del soterrament, la millora dels accessos de sortida en direcció Tarragona i Lleida i l'estudi per incentivar la creació d'habitatge social.

L'alcaldessa ha anunciat la millora d'accés a l'estació provisional, a través de la vorera del carrer Constitució i així evitar el pas actual pel Parc Nadal, i s'ha mostrat optimista per tal que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda urbana impulsi la construcció d'habitatge social a la ciutat.

FzUK1UfWwAAXeMp

FzUK1UfWcAAGO P

La ministra, en referència a la capital del Baix Llobregat, ha manifestat l'interès en estudiar les diferents propostes tractades en la reunió, com la de la sortida a l'eix viari en direcció sud que també seria beneficiària per a les poblacions veïnes de Sant Just i Sant Joan Despí. Les dues representants institucionals s'han mostrat satisfetes per haver iniciat un treball de col·laboració entre ambdues institucions que s'espera que reteixeixi al llarg d'aquest mandat.

Aquesta visita institucional ha tingut lloc en la primera setmana de l'alcaldessa Lourdes Borrell al capdavant de la corporació municipal i ha servit per consolidar les relacions institucionals i continuar treballant conjuntament en projectes de futur per al benefici dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix