La jutge dona 20 dies perquè s’enderroquin les naus del Polígon Sesrovires

Adverteix de responsabilitats penals i multes a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires si no fa l’actuació

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 12 de Barcelona ha dictat Diligència d’Ordenació de 31 de maig de 2023 que requereix a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires per tal que procedeixi a l’enderroc de les naus industrials al Polígon Sesrovires dins el termini de vint dies.

965859f5 01f8 4bbb 8480 3e8532d4ade3

El Jutjat també ordena a l’Ajuntament que dins del termini de 20 dies concedit acrediti i aporti al Jutjat el pressupost de l’enderroc, les circumstàncies i el pla de l'empresa encarregada de l’enderroc del començament i la durada de les obres. El Jutjat adverteix als responsables de l’Ajuntament que si incompleixen amb l’ordenat poden incórrer en responsabilitats penals i multes.

webmail 1.lapremsadelbaix.es

webmail 2.lapremsadelbaix.es

Finalment, el Jutjat denega la petició del consistori de devolució dels 4.635.335,75 euros que l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires va ingressar al compte de consignacions del Jutjat en data 30/04/2021 en garantia dels perjudicis als tercers de bona fe que causaran els enderrocs de les naus.

Redacció / Fotos: Googole Earth

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix