Onze famílies denuncien el tancament d'un grup d'I3 a l'escola Suris

El Departament d'Educació justifica el tancament del grup per qüestions demogràfiques i recorda que la decisió es va prendre amb l'Ajuntament de Cornellà quan es va fer la planificació del curs vinent

Un grup de pares i mares del barri Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Llobregat denuncien que el Departament d’Educació té intenció de tancar un dels dos grups d'I3 de l'escola CEIP Suris, que és 'únic centre públic del barri, deixant sense plaça onze infants que havien sol·licitat aquesta escola com a primera opció i que ara hauran de marxar a un centre d'un altre barri amb els perjudicis que això comporta.

comerciocornella 15

Segons informa l’ACN, les famílies creuen que estan rebent un tracte "discriminatori" respecte d'altres barris més cèntrics del municipi baixllobregatí A més, recorden que l'escola Dolors Almeda, al barri d'Almeda, que s'enfrontava a una situació similar, mantindrà finalment les dues línies actuals. És per això que reclamen un tracte igualitari per no renunciar al dret de triar l'escola dels seus fills.

Les famílies expliquen que se'ls va comunicar la voluntat de tancar el grup durant les jornades de portes obertes del centre, el que va fer que moltes famílies ja no inscrivissin els seus fills. Així i tot, onze de les famílies que el van triar com a primera opció per als seus fills s'han quedat sense plaça.

534 ESCOLA SURIS2

Des del Departament d'Educació es justifica el tancament del grup per qüestions demogràfiques i recorda que la decisió es va prendre amb l'ajuntament del municipi quan es va fer la planificació del curs vinent.

Els pares i mares afectats asseguren que lluitaran per mantenir els dos grups actuals d'I3 recordant que l'any 2011, gràcies a la pressió de les famílies, ja es va aconseguir passar de dos a tres grups de P3.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix