Fi al procés judicial per l’enderroc de les naus del polígon Sesrovires

El Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació interposat per la família Farràs contra l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

Segons fonts municipals, el Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació interposat per la família Farràs contra l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires en relació a l’enderroc d’onze naus al polígon Sesrovires. Amb aquesta inadmissió a tràmit es tanca un llarg procés judicial iniciat l’any 2008 que dona la raó definitivament al consistori baixllobregatí.

Per l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, aquesta nova decisició, ara del Tribunal Suprem “posa fi a la pressió dels demandants per enderrocar onze naus del polígon Sesrovires. En els últims deu anys s’ha treballat molt intensament, sobretot amb la col·laboració dels propietaris, per poder normalitzar aquest polígon d’activitat econòmica. Per tant, ho celebrem. Crec que és un motiu de celebració important per a tot el poble.” 

Actualment, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires continua a l’espera que se li retorni la garantia que en el seu moment es va dipositar al jutjat per un import de 4,6 milions d’euros i que ja va reclamar després que el maig de 2022 el TSJC li donés la raó, segons afegeixen fonts municipals. En aquell moment, el TSJC va dictar la inexecució de la sentència, evitant l’enderroc de les naus i legalitzant-les definitivament. Després que la família Farràs presentés un recurs de cassació, ha estat el Suprem qui ha tancat aquest llarg litigi.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix