Els mossos i mosses de l’RPMS celebren el seu dia gran a Viladecans

L’acte es va celebrar a l’Atrium on  es va fer reconeixement a la feina diària de tots els comandaments, caporals i agents que vetllen per la seguretat dels municipis que integren les comissaries així com a ciutadans, empreses i membres del servei administratiu

L’Atrium de Viladecans va acollir el passat dimarts 25 d’abril l’acte institucional del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS), amb un ple de gom a gom de convidats i familiars de les deu àrees bàsiques policials que integren la regió. Amb aquest acte institucional, que es va organitzar en dos torns, es va fer reconeixement a la feina diària de tots els comandaments, caporals i agents que vetllen per la seguretat dels municipis que integren les comissaries de la Regió Metropolitana Sud.

d5e7fc40 f16b 43e8 a290 9dab5bb2ebfb

0 4

Felicitacions, medalles i agraïments

En el marc de l’acte es van atorgar un total 665 felicitacions al cos de Mossos d’Esquadra, membres de les forces i cos de seguretat de l’Estat, membres del servei administratiu, ciutadans i empreses. Es van lliurar vint-i-una medalles a membres del cos dels Mossos d’Esquadra, i vuit medalles més a la gestora de l’administració del jutjat de primera instància i instrucció número 2 d’Esplugues de Llobregat, al sotscap de la Policia Local de Castelldefels, al cap de la Policia Local de Begues, a l’oficial de justícia dels jutjats de Cornellà de Llobregat, així com al cap de la Policia Local de Sant Feliu de Llobregat i també els ciutadans Maria Cristina Jiménez Navarro, Antonio Muñiz Dávila i Sergio Rodríguez López. I finalment es van entregar dotze agraïments.

0 5

Exposició

Paral·lelament a l’acte, les i els assistents a l’acte van poder gaudir d’una exposició sobre la història dels Mossos d’Esquadra, amb armes, imatges, llibres i documents originals de diferents èpoques del cos de Mossos d’Esquadra, juntament amb dos mossos habilitats amb els uniformes de l’època.

50855aa5 c40a 4d2f a6a2 818f3ba7ad25

973ec4c3 66b8 46c5 8e16 640be3040a46

0

0 3

0 2

Una exposició organitzada per Miquel Ruiz, caporal de l’Àrea de Comunicació de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix