Viladecans estrena la nova seu de l’empresa aeronàutica Vueling

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presidit la inauguració juntament amb la ministra de Transports, Raquel Sánchez i l’alcalde del municipi, Carles Ruiz

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat durant la inauguració de les noves instal·lacions de Vueling a Viladecans que el futur de l’aviació passa inevitablement per la reducció de les emissions de CO2”, per això, s’ha congratulat de l’aposta de la companyia de ser capaços de subministrar a la seva flota un combustible molt més sostenible”. “Aquest és el camí i aquí hi trobareu el Govern de Catalunya com un aliat”, ha dit.

Ftq7 9kX0AEIsPM

Durant l’acte inaugural, el cap de l’Executiu s’ha mostrat convençut que cap projecte empresarial que no incorpori la necessitat de ser molt sostenible, ni cap projecte col·lectiu de país que no incorpori el repte de fer front al canvi climàtic, de mitigar-lo i d’adaptar-nos-hi”, no tindrà futur, perquè ja no es tracta d’una qüestió accessòria”, sinó que “forma part del cor dels models de negoci”.Només a través d’una millor distribució dels recursos, una millora tecnològica i la incorporació de la lluita contra el canvi climàtic”, i treballant a tots els nivells “es podrà superar el sostre ambiental”, ha afirmat.

JBedmar 2

Després de visitar el centre d’operacions i fer un recorregut per les noves instal·lacions de la companyia, el president ha assegurat que aquestes són “un pas endavant de la pròpia companyia per oferir un millor servei i implicar-se encara més en les aliances amb el teixit econòmic i social del país”, però també un pas que posa de relleu els grans actius que té la companyia, però que també els tenim com a país.”

Pel president, “Barcelona i Catalunya són la base operativa de referència” de Vueling “permetent la connectivitat del nostre país, especialment en l’àmbit europeu, amb un nivell de freqüències molt i molt competitiu”I s’ha mostrat esperançat que la connectivitat “millori en l’àmbit intercontinental”, ja que “forma part de les converses entre administracions i del debat social que s’està produint al nostre país sobre el futur de les nostres infraestructures”, ha dit.

Ftq8U2VWcAE2B3I

El president Aragonès ha estat acompanyat durant la visita de la consellera d’Economia, Nàtalia Mas; del president i CEO de Vueling Airlines, Marco Sansavini,; la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sànchez, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, entre altres autoritats. 

Ftq8U2UXgAEv68E

Per a la ministra, el trasllat de Vueling a Viladecans és també “un signe de recuperació i fortalesa de l'economia espanyola” després de la pandèmia de la Covid-19. “La vostra aportació és fonamental per a la connectivitat i, per tant, per a l'economia d'Espanya i Catalunya”, ha declarat. De manera concreta s'ha referit a la recuperació del sector de l'aviació que, malgrat que va ser dels més afectats per la pandèmia, està consolidant tendències en positiu. “Que en 2023 Vueling tingui xifres de passatgers un 12% superiors a les de 2019, mostra la bona marxa de la companyia i les perspectives positives que ofereix”, ha puntualitzat.

Per a Raquel Sánchez, aquest fet, així com la “solidesa operativa” de les companyies aèries i els aeroports espanyols en el procés de recuperació, demostra “el bé que funciona el sector a Espanya”, tenint en compte que és “clau” per al turisme, “una de les principals indústries del país.”

Ftq7 9lWYAInr 8

En opinió de la ministra, l'aposta de la companyia per Viladecans també “reflecteix l'estirada de la ciutat”. “La vostra arribada a Viladecans també demostra que l'impacte aeroportuari és regional i transcendeix els limitis directes de la infraestructura”, ha agregat. En aquest sentit, ha dit confiar que, en aquest nou enclavament, “Vueling continuï creixent i participant del benestar col·lectiu de Catalunya i de tota Espanya”. I és que Raquel Sánchez ha recordat que Vueling és la segona aerolínia amb més trànsit a Espanya i la primera en l'aeroport de Barcelona. Tal com ha postil·lat, aquesta nova seu reforçarà la seva “posició com a actor clau en el mercat de l'aviació.”

Redacció / Fotos: Presidència Generalitat-Diba-Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix