Justícia posa en marxa un nou jutjat a Cornellà de Llobregat

El nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 tractarà les execucions civils i les executòries penals

Des del passat divendres dia 31 de març Catalunya compta amb cinc nous jutjats. Es tracta concretament del Jutjat Social número 4 de Tarragona, del Jutjat de Primera Instància número 10 de Granollers, del Jutjat Mercantil número 2 de Girona, del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Cornellà de Llobregat i del Jutjat Penal número 5 de Vilanova i la Geltrú.

534 JUTJATS1

La creació i posada en funcionament d’aquests nous òrgans judicials permetran millorar i agilitzar la tramitació dels assumptes en els partits judicials de Tarragona, Granollers, Girona, Cornellà de Llobregat i Vilanova i la Geltrú i en tots els seus municipis. També contribuiran a reduir-ne la sobrecàrrega i la taxa dependènciaEl nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Cornellà de Llobregat tractarà les execucions civils i les executòries penals.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix