Més de 800 santboians signen un manifest per la solidaritat

Una campanya de l’Ajuntament de Sant Boi promou amb èxit la cooperació i la sensibilització entre veïns i entitats: més de 800 veïns i entitats han signat un manifest per la solidaritat des de l’estiu passat fins a la recent Fira de la Puríssima, quan ha finalitzat la iniciativa.

La campanya, denominada Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat, ha aconseguit sumar a aquesta causa 823 persones que han recolzat aquests dos valors ètics.

El manifest de la campanya ha tingut, en total, 785 adhesions individuals i 48 adhesions d'entitats, segons fonts municipals.

L'Ajuntament ha impulsat aquesta iniciativa per sensibilitzar la ciutadania i mostrar la força col·lectiva de la solidaritat i la cooperació. El moment més significatiu va ser la trobada solidària Barrejant, que va tenir aquest tema central el passat mes d'octubre.

La cloenda es va dur a terme aquest dimarts a l'Espai de la Solidaritat i la Diversitat de la Fira de la Puríssima, al Parc de la Muntanyeta.

Durant l'acte es van projectar els tres productes audiovisuals realitzats durant la campanya: el vídeo Un any de cooperació santboiana, el time lapse del Mural cares i el clip participatiu Jo dono la cara. I també es va llegir el manifest de la campanya.

Entitats

Entre les entitats que s'han adherit hi ha, entre d'altres, ACNUR Catalunya, Fundació per la Pau, Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, Institut de Drets Humans de Catalunya, Medicus Mundi Catalunya o Metges del Món de Catalunya.

R. | Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix