Sant Boi ret homenatge al fundador de l'hospital psiquiàtric

El doctor Antoni Pujadas va traslladar als terrenys d'un antic convent de Sant Boi els pacients que fins aleshores s'atenien a Barcelona.

L'alcalde, Jaume Bosch, ha afirmat en l'acte d'inauguració que el reconeixement al doctor Pujadas recorda un moment històric per a Sant Boi, un moment que va vincular per primer cop el nom del municipi amb la salut mental.

L'alcalde ha dit també que aquesta commemoració arriba a les portes de la constitució del Clúster de Salut Mental, una reunió d'empreses, universitats i institucions que impulsarà el paper de Sant Boi com a referent en l'àmbit de la salut mental comunitària, segons han informat fonts municipals.

L'any 2012 ha estat declarat Any Doctor Pujadas pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb motiu de la celebració del bicentenari del naixement (1812-1881) d'aquesta persona pionera en la història de la psiquiatria catalana moderna.

Redacció | Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix