Sant Feliu i Càritas ajudaran les famílies en risc de perdre la casa

Càritas designarà a una persona voluntària que atendrà la ciutadania, estudiarà els casos particulars i farà propostes d'actuació.

El Servei de Mediació en Habitatge de Càritas farà la mediació i la interlocució amb les entitats financeres i amb els propietaris dels habitatges llogats per trobar les solucions més adequades en cada cas.

El principal objectiu de l'acord és treballar per prevenir l'exclusió social, han assegurat des de l'Ajuntament, que posarà en funcionament el servei a les dependències de les Oficines del Servei Local d'Habitatge, ubicades al Palau Falguera.

En funció de la problemàtica, Càritas podrà ajudar econòmicament les persones o famílies, o bé buscar-los habitatges de substitució, conjuntament amb l’Ajuntament, en els casos en què es consideri oportú.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i Càritas uneixen esforços per tal de millorar la coordinació entre les dues parts a l'hora d'assessorar i ajudar els ciutadans que no poden fer front al pagament de la seva residència habitual, ja sigui el lloguer o la hipoteca.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix