La Mostra de Cuina de Castelldefels arriba a l'edició número 25

L’organització espera l'assistència d’unes 2.000 persones i la participación d'una cinquantena de restaurants, hotels, cocteleries, cases comercials, col·laboradors, entitats i organismes relacionats amb el sector.

La Mostra de Cuina està organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels, la Confraria Gastronòmica Més Onze, l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, el Consorci de Promoció Turística de Castelldefels i la Diputació de Barcelona, entre d'altres entitats.

Exposició pictòrica

Segons el president del Gremi d'Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz, "en aquest any tan dur per a tots, s'està posant un gran esforç i molta estima per tal de poder treure endavant la celebració de la nostra XXV Mostra de Cuina".

El programa de la Mostra inclou les Jornades Gastronòmiques, el lliurament de la Forquilla d'Or, i diferents actuacions artístiques i musicals.

D’altra banda, fins al 29 de setembre es podrà veure a la Biblioteca Central (Espai Ramon Fernàndez Jurado), una exposició amb els cartells i quadres representatius dels 25 anys de la Mostra de Cuina de Castelldefels.

R. | Foto: Ajuntament Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix