Sant Boi inicia una campanya de prevenció de malalties

La finalitat del servei és la prevenció de malalties d'alt risc per a la salut com la hipertensió arterial i la diabetis. La iniciativa es durà a terme entre el 18 de setembre i el 29 de novembre, cada dimarts i dijous en horari de matí (d'11 a 13 hores), han informat des de l’Ajuntament.

Les unitats mòbils de la Creu Roja estaran situades al Mercat de la Muntanyeta i al Mercat de Ciutat Cooperativa.

Resultats

La campanya de promoció de la salut va tenir una primera fase que es va desenvolupar entre els mesos de febrer i juliol de 2012. Durant aquests cinc mesos es va atendre prop de 600 persones, amb una mitjana diària de 20.

Les persones ateses eren, fonamentalment, dels barris de Ciutat Cooperativa, Centre i Marianao. La gent gran, amb un 80%, va ser la principal usuària del servei, un altre 15% van ser persones adultes i el 5% restant, joves.

De totes les persones ateses, 10 van ser derivades a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS).

Altres accions

A més de l'atenció directa personal, la campanya de promoció de la salut donarà informació dels recursos existents, participarà en xerrades informatives i col·laborarà en altres accions en benefici de la salut impulsades per l'Ajuntament, com ara una campanya d'alimentació saludable.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix