Cornellà aplaudeix l’invalidament del tancament de les discoteques

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha revocat ara la sentència que declarava nul·les les llicències de les tres sales de festa. El TSJC considera que les llicències s'ajusten a l'ordenança municipal i que és vàlida la concessió de permisos a aquests locals.

L’Ajuntament de Cornellà va decidir recórrer la sentència en què un jutjat contenciós-administratiu qüestionava la legalitat de les llicències atorgades a les sales perquè dubtava que negocis d’oci nocturn es poguessin instal·lar a un polígon industrial.

Per això, el Consistori celebra ara la sentència del TSJC: “Avala la tasca realitzada fins ara per l’Ajuntament”, han manifestat fonts municipals.

Des de l’Ajuntament de Cornellà han assegurat que mantenen el seu objectiu de “vetllar perquè l’oci nocturn en aquesta zona de la ciutat es desenvolupi amb normalitat i amb el màxim de civisme”.

El Consitori ha recordat que ha reclamat en els darrers mesos que es mantinguessin els dispositius de vigilància dels Mossos d’Esquadra, i ha ordenat sancions i el tancament de la discoteca Capitolio.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix