L’AMB dota amb 601.245 euros les polítiques d’ocupació de Sant Vicenç

El consistori baixllobregatí obrirà properament la convocatòria del projecte Singulars, que oferirà assessorament i formació a 400 persones a l’atur

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts rebrà una subvenció atorgada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la qual finançarà diversos projectes d’inserció laboral. El consistori rebrà pel període 2020-2023 un total de 601.245,12 euros, dels quals 478.339,52 euros corresponen al Programa Metropolità de dinamització del mercat de Treball i 122.905,59 euros al Programa Metropolità de Foment de la Cohesió Social.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, afirma que “l’objectiu que s’ha marcat el consistori és reforçar totes les polítiques actives d’ocupació”, i afegeix que “millorar les opcions per reincorporar-se al món laboral és una de les branques que persegueix el projecte Singulars, volem donar especial suport a les persones que més temps fa que estan aturades.”

Un dels projectes que s’endegaran properament amb aquest finançament és el Singulars, una iniciativa d’intermediació laboral, amb l’objectiu d’ajudar a les persones que porten temps a l’atur a trobar una feina. En una primera fase atendrà fins a 400 persones i els oferirà orientació, i després hi haurà tota una oferta de formació professionalitzadora. En la segona fase hi passaran les persones que portin més temps a l’atur o que estiguin més allunyades del món laboral, amb un màxim de 260 places. La formació que rebran anirà des de cursos d’alfabetització digital, preparació del currículum i l’entrevista de feina, fins a formació en àmbits com la manipulació d’aliments, el repartiment de mercaderies o la reparació de petits electrodomèstics.

Properament s’obrirà la convocatòria d’aquest programa i les inscripcions es podran fer al web municipal i al Molí dels Frares (plaça del Molí, 1). A mesura que l’Ajuntament impulsi projectes de foment de l’ocupació s’informarà degudament pels canals municipals.

Redacció / Foto: Aj. SVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix