Arrenca la campanya ‘De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat’

Col·laboren dels ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i la participació del sector privat

Ja s’ha posat en marxa una nova edició de la campanya de promoció turística De Ruta amb el TRAM, per descobrir les activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat de l’entorn del tramvia (línies T1, T2 i T3), a més d’oferir descomptes i promocions especials per gaudir d’aquests atractius turístics dels municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Aquesta campanya de promoció anual, està organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM, amb la col·laboració dels ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i la participació del sector privat.

 ORP Turisme 68 1

Propostes per descobrir l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu Agbar de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden a Sant Just Desvern i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat, parcs i mercats de pagès amb productes km 0, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica. La ruta turística més sostenible del Baix Llobregat desplaçant-se de forma confortable, ràpida i segura.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes del TRAM i del Consorci de Turisme. Per gaudir de l’experiència i dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix