Comencen les obres al voltant dels equipaments de La Parellada

El termini establert és de sis mesos i afecta una superfície de més de 4.000 metres quadrats

A finals del passat d'abril van començar les obres de millora de l'espai públic previstes al voltant dels equipaments de La Parellada (Escola Parellada, poliesportiu La Parellada i Institut Ítaca). Els treballs adequaran l'entorn per facilitar el pas de les persones vianants en una zona molt transitada per famílies i per persones usuàries de l'equipament esportiu.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona s’encarrega de la direcció d’aquesta intervenció urbanística, que en un termini de sis mesos permetrà adequar un tram del carrer de Mossèn Pere Tarrés situat entre Bonaventura Calopa i Tres d’Abril, amb 4.100 m2 de superfície.

Actuacions

Els treballs milloraran el paviment entre el centre educatiu i el pavelló poliesportiu. Es crearà una nova zona de jocs infantils al costat de l'escola, i també una zona de gespa. L'enllumenat públic es renovarà amb noves lluminàries LED. Es millorarà l'accés al poliesportiu, s'eliminaran barreres arquitectòniques i es renovaran les instal·lacions de desguàs, per evitar la creació de bassals, i les de reg.

L'obra no incidirà en la circulació de vehicles i s’ha dissenyat per tenir la menor afectació possible en l’aparcament i en l’accés als equipaments.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix